Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Προσφορές Δώρων για την Πίτα 2015: 2 αντίτυπα του βιβλίου "Μαγειρεύω Καλλυντικά" από τη Μαρία Μαρίνα Σεραφειμίδου


Για το βιβλίο

Ρίξτε μία ματιά στο ντουλάπι της κουζίνας σας…

Έχετε μερικά φουντούκια και λίγο μέλι; Αρκούν για να φτιάξετε το δικό σας scrub προσώπου! Βρήκατε μαγειρική σόδα και κορν φλάουρ; Ξέρετε τι μπορούν να σας δώσουν, αν τα συνδυάσετε με ελάχιστα ακόμα υλικά; Τους δικούς σας υπέροχους κόκκους για ένα αρωματικό, απολαυστικό αφρόλουτρο! Μήπως σας περίσσεψε λίγη μαγιονέζα; Είναι τέλεια για μάσκα ομορφιάς! Θέλετε να ανακουφιστείτε από τον πονοκέφαλο ή τον βήχα; Ψάξτε τα σακουλάκια με τα αποξηραμένα βότανα.

Όχι, δεν χρειάζεστε σπουδές χημείας, ούτε να είστε αισθητικός, ούτε φυσικά να διαθέτετε κάποιο επιστημονικό εργαστήριο!

Όλα γίνονται με απλά βήματα και με υλικά που ήδη έχετε στο σπίτι σας ή με κάποια που μπορείτε εύκολα να βρείτε!

Όλα τα προϊόντα, φτιαγμένα με απλά υλικά και καθημερινά εργαλεία. Μάσκες και ενυδατικές κρέμες προσώπου και σώματος, serum με αντιγηραντικές ιδιότητες, σαμπουάν μπύρας ή με βότανα, αρωματικά σαπούνια, αντηλιακά για ασφαλές μαύρισμα, κολόνιες, κρέμες κατά των ραγάδων, αγνές βρεφικές κρέμες, after shave lotion, δεκάδες ακόμα καλλυντικά αλλά και μείγματα για την αντιμετώπιση γνωστών παθήσεων…

Μίας ολοκληρωμένης σειράς φροντίδας, που προέρχεται… από τα ντουλάπια κάθε σπιτικού!

Σχετικά με την Μαρία-Μαρίνα Σεραφειμίδου:

Η Μαρία-Μαρίνα Σεραφειμίδου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, ενώ έλκει την καταγωγή της από την Κωνσταντινούπολη.

Οι πρώτες της σπουδές ήταν πάνω στην Τεχνολογία τροφίμων. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την εναλλακτική αισθητική, σπουδάζοντας Αρωματοθεραπεία, Κοσμετολογία αιθερίων ελαίων & βοτάνων (φυσικές, εναλλακτικές μέθοδοι πρόληψης, ομορφιάς και θεραπείας), Βοτανοθεραπεία και Γεμοθεραπεία στο Natural Health Science στην Αθήνα. Στο Λονδίνο, έκανε σπουδές στο Institute of Yoga & Alternative Therapies, αποκτώντας εξειδίκευση πάνω στην Αρωματοθεραπεία (χημεία, σύσταση και παρασκευή μειγμάτων). Στην Αμερική παρακολούθησε σεμινάρια Φυσιοπαθητικής & Αντιγήρανσης με τον Δόκτορα Perricone.

Έχει επίσης παρακολουθήσει κύκλους σεμιναρίων πάνω στη Συμβουλευτική ζωής και την αυτοβελτίωση. Eίναι κάτοχος του 2ου βαθμού Usui Reiki. Έχει δώσει ομιλίες για τη φυσιοπαθητική και τη φυσική πρόληψη υγείας στο πλαίσιο εκστρατείας γνωστής εταιρείας καλλυντικών, ενώ για πάνω από 10 χρόνια, υπήρξε ιδιοκτήτρια του Healing Herbs Spa, στο κέντρο της Αθήνας.

Μετρά πολυάριθμες συνεργασίες με έντυπα («Έτσι Απλά», «Υγεία & Ευεξία» και «Αρμονία») και με τηλεοπτικές εκπομπές («Όμορφος Κόσμος το πρωί», «Κάθε Μέρα» με τη Μαρία Μπεκατώρου, κα.). Για 2η χρονιά, έχει την αρχισυνταξία και την παρουσίαση της εκπομπής «Μέσα σε όλα» στο zougla.gr, ενώ διατηρεί και το προσωπικό της ιστολόγιο http://prettyalchemy.blogspot.gr .

Στοιχεία επικοινωνίας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου