Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Προσφορές Δώρων για την Πίτα 2015 - 10 βιβλία Αστρολογίας από τον Περικλή Καραμηνά

Βιογραφικό

Ο Περικλής Καραμηνάς σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Παβίας (Ιταλία) και είναι πτυχιούχος Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Σπούδασε ξένες γλώσσες στη Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Αγγλία και φοίτησε στη σχολή ξεναγών Αθηνών. Ξεκίνησε το ταξίδι στη Μεταφυσική και τον Εσωτερισμό από την ηλικία των 14 ετών και σε ηλικία 17 ετών τις σπουδές στην Αστρολογία τις οποίες και συνέχισε στην Ιταλία (Μιλάνο).

Είναι συγγραφέας και έχει γράψει την πρώτη αναλυτική Εγκυκλοπαίδεια Αστρολογίας εκατό (100) τόμων στην Ελλάδα καθώς επίσης και περισσότερους από διακόσιους (200) ακόμα τίτλους βιβλίων Αστρολογίας, Μεταφυσικής, Ψυχολογίας, Εναλλακτικών – Ενεργειακών θεραπειών, Ποίησης, Θεατρικών έργων και Τουριστικών οδηγών.

Διατηρεί τη μακροβιότερη σχολή Αστρολογίας – Μεταφυσικής και Εναλλακτικών Θεραπειών στην οποία διδάσκονται Αστρολογία, Αριθμολογία, Ταρώ, Μεταφυσική, Κρύσταλλοι, Βότανα και Εναλλακτικές θεραπείες (Αγιουρβέδα, Γαλαξιακή Συχνότητα Ουράνιου τόξου, Ρέϊκι κλπ.

Έχει ιδρύσει τα σωματεία Ωριγένης και Τυανεύς τα οποία δραστηριοποιούνται στον τομέα της Αστρολογίας και των Εσωτερικών τεχνών.

Διδάσκει Αστρολογία και Μεταφυσική στη σχολή «Ηλίανθος - Τυανεύς». Είναι ιδιοκτήτης των εκδόσεων «Ηλίανθος - Τυανεύς» και Πρόεδρος του σωματείου Αστρολογίας Μεταφυσικής και Εναλλακτικών «Τυανεύς». Είναι ιδρυτικό μέλος και Επίτιμος Πρόεδρος των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος.

Τηλέφωνο 210 8838398 – 210 8219183

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου