Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Προσφορές Δώρων για την Πίτα 2015: 1 μάθημα Γιογκα Νίντρα σε 3 άτομα και 1 ένα άτομο και 1 πακέτο 6 συνεδριών ΝΓΠ με έκπτωση της τάξεως των 20% από την Valerie Saier

Ποια είναι η Valerie Saier - Η Φιλοσοφία της

Μπορούμε να δούμε όλες τις επιλογές που έχουμε και να βγούμε από την αδιέξοδος που βρισκόμαστε, αρκεί να πάρουμε το έλεγχο την ζωή μας ώστε να νιώθουμε πληροί. Είμαστε αφέντης τον μονοπάτι μας, αφέντης τον εαυτό μας. •Το θεμα δεν είναι μονο οι σκεψεις μας αλλα να είναι δικες μας σκεψεις. •Πειτε όχι σε αυτό που δεν είναι καλο για σας και ναι σε αυτό που είναι καλο. •Η ευθυνη είναι το κλειδι της ελευθεριας. Μια αγαπημενη μου φραση είναι: «Μέχρι να κάνετε το ασυνείδητο συνειδητό, θα κατευθύνει τη ζωή σας και θα το ονομάσουμε μοίρα.» από το Carl Jung. Και πιστεύω ότι: "Υπάρχει μια απάντηση στο καθένας μας που θέλει να φέρει ισορροπία στη ζωή του και να αισθάνεται πιο ολοκληρωμένος."

Εκπαίδευση

Είμαι Master NLP of coaching (A.N.L.P.) και NLP practitioner & Time Line Therapist© (A.B.N.L.P) και δασκάλα Yoga (Ε-RΥΤ 200 Yoga Alliance). Η ελληνίδα εκπαιδεύτρια μου, Μυρσίνη Κάνκελ ήταν μαθήτρια του Dr. TadJames PHD, ο όποιος δημιούργησε το TimeLineTherapy©. Με το AnthonyBeardsell, ο οποιος εγραψε το βιβλιο «Mind Management & Mindfulness» έκανα το Master NLP στην Αγγλία.

Η Γιόγκα Νίντρα

"Όταν ο ύπνος δεν σας παίρνει ακόμα και η εξωτερική παρατήρηση εξαφανίζεται, τότε είστε ξύπνιοι." Η Γιόγκα Νίντρα είναι μια μέθοδος που βοηθά ιδιαίτερα στην απελευθέρωση των εντάσεων από τα τρία επίπεδά μας: το σωματικό, το νοητικό και το συναισθηματικό. Απευθύνεται σ’ αυτόν που θέλει να βρει γαλήνη, να χαλαρώσει και επιπλέον να χτίσει επίγνωση. Ο στόχος της Γιόγκα Νίντρα είναι να «αγγίξουμε» και να εξερευνήσετε τα διαφορετικά επίπεδα της ύπαρξης, ώστε να αυξήσετε την επίγνωση στις ζώνες που κοιμούνται γενικά, όταν υπάρχει ένταση. Έτσι, απελευθερώνεστε από τις εντάσεις, όμως είναι μόνο ένα στάδιο, διότι ο στόχος είναι να βιώσετε ότι δεν είστε περιορισμένοι σε ενα επίπεδο, αλλά ότι τα έχετε όλα μέσα σας. Είναι η «Πλήρης συνειδητότητα». Ευχαριστούμε το Παραμχανσα Σατυαναντα, για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε σήμερα αυτή την εξαιρετική μέθοδος της Γιόγκα Νίντρα.

NLP (ΝΓΠ) Life Coaching

"Αυτές οι συνεδρίες είναι ο λίγος χρόνος που κάνει τη ΜΕΓΑΛΗ διαφορά." Ο NLP (ΝΓΠ) επικεντρώνεται στο «πώς» αντί στο «γιατί», στη διαδικασία αντί το περιεχόμενο, στη λύση αντί στο πρόβλημα. Με το NLP (ΝΓΠ) έχετε στη διάθεση σας πρακτικά και εφικτά εργαλεία για να ξεπεράσετε αποτελεσματικά ό,τι σας εμποδίζει έτσι και να βρείτε τί σας ενδυναμώνει ώστε να έχετε μια διαφορετική ζωή. Ο ρόλος του ΝΓΠ/NLP Coach Therapist δεν είναι να σας επιβάλει ιδέες αλλά να κερδίζετε ελευθερία και αυτονομία. Το παλιό σας τρόπο σκέψη δημιούργησε τη ζωή που έχετε σήμερα. Με το ΝΓΠ/NLP Coaching Therapy μαθαίνετε ένα καινούργιο τρόπο σκέψη. "Αν κάνουμε πάντα το ίδιο πάρουμε πάντα το ίδιο. Αν αλλάζουμε, αλλάζει και την ζωή."Μετά από κάθε συνεδρία, όσο βαθιά και αποκαλυπτική κι αν είναι, μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά την καθημερινότητά σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Η Valerie Saier δέχεται στο κέντρο Φαέθων (Ήβης 25 Ψυρρή) κατόπιν ραντεβού.

Τηλέφωνο : 213 0099 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου