Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Προσφορές Δώρων για την Πίτα 2015: 1 Αστρολογική Συνεδρία από τη Μαρία Ντενίζ Διαμαντή


 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ M.D. Διαμαντή
 
Η Marie-DeniseΔιαμαντή μπήκε στο χώρο της Αστρολογίας μετά από μια «περιήγηση» σε άλλα αντικείμενα ενασχόλησης. Ξεκίνησε σπουδάζοντας νομικά στο πανεπιστήμιο της Αθήνας, σύντομα όμως αισθάνθηκε πως ο τομέας αυτός ενασχόλησης δεν κάλυπτε τα πραγματικά της ενδιαφέροντα. Στράφηκε προς τις σπουδές της Οργανωτικής Ψυχολογίας και της Διοίκησης Επιχειρήσεων και είναι κάτοχος του αντίστοιχου πτυχίου από το Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος (DereeCollege, BSc (Hons) inManagement & OrganizationalBehavior). Συνέχισε με έναminiMBADiploma, ενώ παράλληλα εργάσθηκε επί 8 περίπου χρόνια σε μεγάλες εταιρίες, κυρίως σε θέσειςMarketing & επικοινωνίας.

Ήταν ανέκαθεν λάτρης – τουλάχιστον σε ερασιτεχνικό επίπεδο- της αστρολογικής «φιλολογίας» και παρακολουθούσε τη δουλειά των επιστημόνων αστρολόγων της εποχής. Όταν βρέθηκε σε μια δύστροπη καμπή της ζωής της,αποφάσισε πως η αστρολογική μελέτη ήταν ένας εποικοδομητικός τρόπος να μάθει,να εξηγήσει, να δει τα πράγματα από μια ολιστική και φιλοσοφική σκοπιά και να προχωρήσει δημιουργικά. Οι σπουδές στηνBristolSchoolofAstrology, αλλά και η μετέπειτα«κομβική» συνάντηση με το «Δάσκαλο», όπως τον αποκαλεί, Δρ. Χρήστο Παϊζη,αποδείχθηκαν αρκετά σημαντικοί σταθμοί, για να αφήσει πίσω το «παρελθόν», τόσο σε ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο αντιμετώπισης των καταστάσεων, όσο και σε πρακτικές επιλογές ζωής, όπως ήταν ο επαγγελματικός της προσανατολισμός.

Το 2007 και το 2008 ήταν οι χρονιές όπου ο κύβος ερρίφθη. Αυτόματη συνέπεια ήταν η απόφαση της επιλογής. Η αστρολογική ανάλυση και μελέτη, αλλά και η αξιοποίησή της προς την «αυτοβελτίωση» και εξέλιξη του ανθρώπου,αποτελούν από τότε κινητήριο μοχλό της ύπαρξης και της επιβίωσής της.Ανεκτίμητα εργαλεία στην εργασία της είναι οι γνώσεις της Γερμανικής & της Αρχαίας Ελληνικής Αστρολογίας που αποκόμισε από το Δάσκαλό της, Δρ. Χρήστο Παϊζη, γι αυτό το λόγο και η ίδια του «χρωστά» ένα μεγάλο κομμάτι «εσωτερικής ευτυχίας», όπως ομολογεί.

ΗMarie-DeniseΔιαμαντή φιλοδοξεί να δώσει μια νεωτεριστική πνοή στην επιστήμη της Αστρολογίας, μια προοπτική εσωτερικής εξέλιξης και«ανατροφοδότησης» του είναι, χρησιμοποιώντας κάθε φορά τα κομμάτια εκείνα του ωροσκοπίου που στηρίζουν ακριβώς αυτήν την εξέλιξη και την αίσθηση μιας πιο«συμβατής με αυτό το είναι» πραγματικότητας και βιωματικής εμπειρίας. Η αστρολογία για εκείνην, δεν είναι μια στείρα «πρόβλεψη». Είναι ένας τρόπος άλλης αντιμετώπισης, θέασης και διαχείρισης της ίδιας της ζωής.
 
Αυτός είναι και ο λόγος που η Marie-Denise Διαμαντή συνδυάζει στις συνεδρίες της την αστρολογική θεωρία με τις γνώσεις της ψυχολογίας,αντικείμενο που σπουδάζει στο Wales University, απ΄όπου σύντομα θα κατέχει το αντίστοιχο επίσημο πτυχίο BSc in Psychology.

Μιλά επαρκώς και συνεργάζεται όχι μόνον στην ελληνική γλώσσα, αλλά και στα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.
 
Η «τέχνη» ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας,κυρίως δε η μουσική, καθώς σπούδασε πιάνο και θεωρητικά της μουσικής, κοντά στον Μουσικολόγο- Συγγραφέα πατέρα της, Γιώργο Διαμαντή. Δεν θα ξεχάσει ποτέ το λόγο του, λοιπόν, λόγο τον οποίον «προτείνει» και στους φίλους που της εμπιστεύονται τους προβληματισμούς τους κατά τις προσωπικές συνεδρίες στο χώρο της: «Καθένας έχει τη δική του πορεία. Το θέμα είναι να επιλέξεις και να κάνεις αυτό που σου αρέσει πραγματικά. Και έτσι, να το υπηρετήσεις σωστά και υπεύθυνα».
 
Έτσι κι έκανε, λοιπόν... επιλέγοντας την «τέχνη και επιστήμη», την αστρολογία, συνδυαστικά με την ανθρώπινη μελέτη της ψυχής-ψυχολογία-, που δεν είναι γι αυτήν μόνον επάγγελμα. Είναι έρωτας μιας ολόκληρης ζωής, ο οποίος «δεν σηκώνει απιστίες». -
 
Η Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή συνεργάζεται με το Love Radio & το oroskopos.gr, με την εφημερίδα Weekend-Xpress, αλλά έχει σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mychannel.gr, όπως και στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook / Twitter). Συνεργάστηκε επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Το Φεβρουάριο του 2012 ξεκίνησε η νέα συνεργασία της με το enikos.grγια την αστρολογική αρθρογραφία, ενώ από το Φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς μοιράζεται τη δουλειά της με το mylady.gr της κας Παλαιτσάκη, αλλά και με το περιοδικό Beautiful People στην Κύπρο . Οι διαδικτυακές εκπομπές (mychannel.gr, oroskopos.gr), αλλά και η ραδιοφωνική παρουσία στονReal FM έχουν ήδη σταθερή και σοβαρή απήχηση στο κοινό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου