Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Προσφορές Δώρων για την Πίτα 2015: 1 αστρολογική συνεδρία από τη Μπέλα Κυδωνάκη

Η Μπέλλα Κυδωνάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Από πολύ μικρή ηλικία  είχε  μεγάλη αγάπη σε όλα τα μεταφυσικά θέματα, την Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία και την τέχνη. Όταν τελείωσε το Λύκειο ξεκίνησε να κάνει κλασσικές σπουδές. Σταθμός στην ζωή της  η αγγελία μαθημάτων από μια σχολή Αστρολογίας.  Από εκεί και πέρα αλλάζουν όλα. Πήγε κόντρα με την οικογένεια της  για να φύγει από την εξασφαλισμένη δουλειά της και να μπει στην περιπέτεια του Αστρολογικού δρόμου. Επίκεντρο πάντα η αγάπη της για τον Άνθρωπο και επιδίωξη της πάντα η βελτίωση και η γνώση του εαυτού.

Για αυτό συγχρόνως με την τήν Αστρολογία ( INSTITUTRAIT) τελειώνει τις σπουδές της στην ψυχολογία,  στην ομοιοπαθητική, στις ενεργειακές θεραπείες, στην Ιστορία Τέχνης, και στην φιλοσοφία σε συνδυασμό με την Αρχαία Ελλάδα. Ο συνδυασμός όλων αυτών της ανοίγει δρόμους και την βοηθάει να διδάσκει τους ανθρώπους με ποιο τρόπο θα εκμεταλλευτούν όλο το δυναμικό τους που υποδεικνύεται από έναν αστρολογικό χάρτη. Να αλλάζουν την μοίρα τους και να αποδυναμώνουν τις αρνητικές πεποιθήσεις οι οποίες τους βασανίζουν και τους χαλάνε την ζωή. Εκανε ταξίδια σε πολλά μέρη του κόσμου με στόχο να συλλέξει γνώσεις και πληροφορίες ακόμα και από αρχαία κείμενα για την Αστρολογία. Από το 1997 και μετά αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές  AVALONSCHOOLOF ASTROLOGY.

Μετά κάθε χρόνο συμμετέχει στα αστρολογικά συνέδρια στα διάφορα μέρη της Αμερικής όπου εκεί ειδικεύεται στην Χρηματιστηριακή Αστρολογία  και στην Ωριαία Αστρολογία. Από το 1999 μέχρι και το 2004 ζει μόνιμα στο Μιάμι όπου εκεί κάνει ένα μεγάλο κύκλο από διάσημους και επώνυμους πελάτες. Τέλος το 2004 ξεκινάει στην τηλεόραση στον ALPHAμε τον Α.Μικρούτσικο, το 2005 στο  9 CHANELστην εκπομπή  ΝΕΣΕΣΕΡ, Το 2006-2008 συνεργάζεται με την Ελένη Μενεγάκη.
Από το  2008  συνεργάζεται  με την Ελεονώρα Μελέτη, Χριστίνα Λαμπίρη, Βάσια Λόη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελένη Φωτοπούλου. Το 2013 κάνει μια σειρά δικών της τηλεοπτικών αστρολογικών εκπομπών. Γράφει στο περιοδικό OK , Mytv , Nitroκαι στο Υupi.  Eχει πάρει μέρος σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές και από τον Ιανουάριο του 2010 ξεκίνησε με πολύ μεράκι στο ράδιο ΣΦΑΙΡΑ 102,2 για μια σωστή ενημέρωση με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Eπίσης συμμετέχει στην πρωινή εκπομπή του Σφαίρα με τον Γρ. Αρναούτογλου, Κωστάκη Ράνια, Γιώργο Λιανό.  Το τελευταίο της δημιούργημα είναι η συμμετοχή της ένα βιβλίο Φιλοσοφίας « περί μνήμης και αναμνήσεως» απόδοση στα κείμενα του Αριστοτέλους στα Μικρά Φυσικά  όπου εκεί αναλύει την εσωτερική Αστρολογία, από τις εκδόσεις Οσελότος. Τέλος παρουσιάζει μια σειρά διαλέξεων και σεμιναρίων με κέντρο την Μεταφυσική Αστρολογία και την εξελικτική πορεία του Ανθρώπου στην περίοδο που διανύουμε.

ΜΠΕΛΛΑ ΚΥΔΩΝΑΚΗ
ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ
Bella.kydonaki@gmail.com
Τηλ.6977 587178

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου