Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Προσφορές Δώρων για την Πίτα 2015: 1 Αστρολογική Συνεδρία μέσω Skype από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου


69003_100887406647388_7222617_n.jpg
Cv – Βιογραφικό

Η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου είναι σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας και Reiki Master Teacher. Ασχολείται με την ανάλυση και τη σύνθεση των γενέθλιων ωροσκοπίων.
Σπούδασε στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών Κλασσική, Καρμική, Συμβουλευτική και Ιατρική Αστρολογία.
Εκπαιδεύτηκε εντός της σχολής του Αστρώου, σε συστήματα όπως της Συναστρίας, των Διαπροσωπικών Σχέσεων της Πρόβλεψης, της Διόρθωσης Ωροσκοπίων κ.α. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αποτελεί για την ίδια η Έρευνα.
Συμμετείχε σε 5ετές Εργαστήρι Ονείρων σε συνδυασμό με την Αστρολογία, με κύριο άξονα  την Αναλυτική Ψυχολογία αλλά και τις 4 βασικές ιδιότητες κατά Κάρλ Γιούνγκ.
Παρακολούθησε σεμινάρια και μαθήματα ποικίλης θεματολογίας. Από τα πιο αγαπημένα της, είναι αυτά που αφορούν τη Συναισθηματική Νοημοσύνη, τη Συνθετική Αυτογνωσία, την Αναλυτική Ψυχολογία, τη Σωματική Ευφυΐα, τα Όνειρα, τη Φιλοσοφία, τη Μουσική, το Πιάνο, τη Μουσικοθεραπεία και τη Μουσική Έκφραση. Παράλληλα, παρακολούθησε σεμινάρια που αφορούν  τις Εναλλακτικές Θεραπείες σε διάφορους τομείς, το Χορό, το Ι.Τζινγκ, το Feng Shui, το Θέατρο, την Tarot και την Αριθμολογία.
Μέλος των:
Δ.Σ του Καλλιτεχνικού Σωματείου Σπίζα
Ιδρυτικό μέλος, μέλος Ε.Ε και Τ. μέλος Δ.Σ της Υπερνόησις
Ιδρυτικό μέλος, μέλος Δ.Σ και Τ. μέλος Ε.Ε  των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος
Ιδρυτικό μέλος του 1ου συλλόγου Ελλήνων Αστρολόγων
Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Ρέικι. (Διατέλεσε μέλος Δ.Σ του Πανελληνίου Συλλόγου Ρέικι (ταμίας), την τριετία 2012-2014).
Αρθρογραφεί στο περιοδικό New Age Astrology
Είναι δημιουργός του Blog Ουρανοκατέβατοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου